manga04_jpg login_tab_left_jpg
Username:   Password:    Forgot Password?
App
Try out our new iPhone application!
App
Manga Poll
After finishing a series that you like, you most hope to find
Anime of it
Sequel or spin-off
Another series by the same author
Merchandise for sale
Fan fiction
Fan art
A community to discuss the series with
I don't finish series
I have no hope for anything
 
See Old Polls

Manga is the Japanese equivalent of comics
with a unique style and following. Join the revolution! Read some manga today!

Coded in ConTEXT

Join #baka-updates @irc.irchighway.net

RSS Feed
 
center_left_tab Forums center_right_tab

You are now viewing a topic.

Problems With My Bamboo Splash

Back to Chatter Box


You must be registered to post!
From User Message Body
Transdude1996
Post #581911
user avatar
Member

10:44 pm, Dec 27 2012
Posts: 349


I got one for Christmas. The problem with it is that whenever I have the Bamboo Dock program open and I click on my desktop, it always registers it as a right click until I actually do right click on the desktop. After that, the only way to use the Bamboo Dock program is if I right click on the window. Another program is that whenever I use the Bamboo Paper program or the ArtRage Studio (the program that came bundled), it always registers my clicks and drags as a right click. There is no problem with the tablet because I plugged it into another computer that has the same device setup and it worked out perfectly.

I was able to get the device to work perfectly only once. What I did was that I removed all of the user preferences, reset the way the device works and unchecked (disabled) the "Enable press and hold for right-clicking" option in the pen and touch properties. How I achieved this was through Wacom's customer support. After I restarted the computer, it went back to the same problem even though the box was still unchecked. I've unplugged everything from my computer and I still have the same results. I have uninstalled the driver, the program, and even reinstalled it using the disk that my sister used on her computer (the one that was setup with the same device). I've called up customer support and they can't figure out what the problem is.

________________
http://www.dailymotion.com/Transdude1996
http://www.youtube.com/user/Transdude1996
User Posted Image
mogiks
Post #581923
user avatar
Member

12:34 am, Dec 28 2012
Posts: 796


You didn't ask for help/advice, or indeed ask any questions at all, so I will assume you merely wanted to share your experience without any desire or hope for troubleshooting advice.

Thank you for sharing your magnificent tale; it greatly enriched my evening and I sincerely hope you will share another fascinating anecdote in future.

________________
世界のどこかに 必ず
キミの居場所が ある筈
Pikapu
Post #581930
user avatar
 Member

1:18 am, Dec 28 2012
Posts: 1979


Instead of making these threads with one to a few posts, try using the random questions thread. \:

Le,
Pika.

________________
User Posted Image
Quote from LawX
You are like the dense main character in a shoujo manga.
Quote from Crenshinibon
And you will murder someone one day, pika. If you're my daughter.
Docsis
Post #581934
Member

1:57 am, Dec 28 2012
Posts: 2


Disable the Microsoft Tablet PC Input service or whatever it is for Windows Vista/7. It also caused similar problems with my Cintiq.

Transdude1996
Post #581945
user avatar
Member

4:36 am, Dec 28 2012
Posts: 349


Sorry if the topic didn't sound like a problem that I'm was hoping you guys could solve. Thank you Docsis, I'll try your method and see if it works

________________
http://www.dailymotion.com/Transdude1996
http://www.youtube.com/user/Transdude1996
User Posted Image
Transdude1996
Post #582004
user avatar
Member

4:54 pm, Dec 28 2012
Posts: 349


Thanks for helping Docsis, but it didn't work. Anybody else have any other suggestions.

________________
http://www.dailymotion.com/Transdude1996
http://www.youtube.com/user/Transdude1996
User Posted Image
Transdude1996
Post #582028
user avatar
Member

11:07 pm, Dec 28 2012
Posts: 349


Problem solved. The port I plugged it into was a bad port.

Last edited by Transdude1996 at 11:32 pm, Dec 28

________________
http://www.dailymotion.com/Transdude1996
http://www.youtube.com/user/Transdude1996
User Posted Image
You must be registered to post!

Back to Chatter Box  Back to Top

Search This Topic:
 
Manga Search
MANGA Fu
MEMBERS
TEAM-BU


footer